HH Innovation förstärker med ny innovationsrådgivare  

Vi hälsar Timo Lagerbjelke välkommen till HH Innovation, där han från den 1 juni påbörjar sin tjänst som innovationsrådgivare.  

Timo Lagerbjelke kommer närmast från den privata sektorn där han senast har arbetat med systemutveckling, AI och säkerhet inom bankväsendet. Timo Lagerbjelke har en bred bakgrund inom teknik, entreprenörskap och innovation, och har egen erfarenhet av att ha drivit flera framgångsrika bolag. Han har också varit coach och rådgivare till olika startup-bolag.   

Högskolan i Halmstad är inte helt ny mark för Timo Lagerbjelke, då han i början av 2000-talet var anställd på Högskolan som lärare inom AI, datorgrafik och matematik, samt handledde studenter i uppsatsabete inom datorsystemteknikprogrammet. 

Utöver sina erfarenheter inom arbetslivet är Timo Lagerbjelke en mycket nyfiken man som har väldigt många intressen. Utöver datorer och entreprenörskap har han ett stort intresse för renovering av äldre hus, tränar den japanska kampsporten iaido (där han har svart bälte) och sysslar med foto- och filmproduktion på fritiden. Det är svårt att finna ett område som Timo Lagerbjelke inte är intresserad av. Oavsett om det rör litteratur, filosofi, historia, rymden, virtual reality, företagande eller CRM-system, är han alltid villig till en kreativ diskussion. 

Välkommen till oss, Timo!  

 

Kontaktuppgifter innovationsrådgivning:

Staffan Enting, VD & Innovationsrådgivare

staffan.enting@hh.se

0729-77 37 80

 

Besök gärna:

Bolagsverksamheter – Högskolan i Halmstad